Rakennusliike Sorvoja Oy rakentaa

Tällä sivulla voit tutustua käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Laajat resurssimme ja moderni kalusto takaavat laadukkaan rakentamisen sovitussa aikataulussa. Vastamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä!

Tutustu kohteeseen >>

As Oy Oulaisten Joenranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Oulaisten Joenranta!

Haluaisitko asua jokinäkymällä varustetussa asunnossa aivan kaupungin palveluiden äärellä. Asunto Oy Oulaisten Joenrannan kompaktit ja valoisat asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kaikki tila on käytetty järkevästi hyödyksi asunnon pohjaratkaisussa.

Asunto Oy Oulaisten Joenranta on viisikerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Taloon on suunniteltu yhteensä 21 asuntoa. Kaikissa asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, jotka tekevät asumisesta miellyttävää. Asuntojen suuret ikkunat antavat mukavasti valoa. Lisäksi jokaisesta asunnosta avautuu kaunis jokinäkymä.

Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja pohjaratkaisultaan ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Oulaisten Joenranta vastaa vieressä olevaa valmista kerrostaloa Asunto Oy Oulaisten Koskenrantaa.

Uuden kerrostalon rakentaminen alkaa, kun varauksia on riittävästi. Ota yhteyttä Olli Kanniaiseen, puh. 044 356 4610 tai olli.kanniainen@op.fi ja varaa uusi kotisi jokinäkymällä.

Esittelyvideo >>

Tutustu kohteeseen >>

Saaren koulun KVR-urakka

Rakennushankkeena on Pyhäjoen uuden Saaren koulun rakentaminen KVR-urakkana.
Pinta-ala: 4 323 brm2
Kan­ta­va run­ko: be­to­ni­pi­la­rit ja -pal­kit
Ul­ko­sei­nä: pai­nu­ma­ton mas­sii­vi­hir­si 270 mm
Yh­te­näis­kou­lu: vuo­si­luo­kat 1-9
Op­pi­las­mää­rä­mi­toi­tus: 360

Isohaaran sähköasema

Rakennushankkeena on Isohaaran sähköaseman uuden GIS-rakennuksen rakentaminen maarakennus ja LVISA-töineen Fingrid Oyj:lle. Urakkaan kuuluu myös vanhan autokorjaamorakennuksen purkutyöt. Työt kohteessa on aloitettu toukokuussa 2021 ja ne valmistuvat GIS-rakennuksen osalta 15.1.2021.

Ylläksen keskuspuhdistamo

Rakennushankkeena on uuden biologis-kemiallisen jätevedenpuhdistamon rakentaminen Ylläksen Rautuvaaran nykyisen puhdistamon alueelle. Puhdistamon käsittelyprosessit uusitaan kokonaan ja ne sijoitetaan kokonaan uuteen prosessirakennukseen. Urakka sisältää myös uuden valvomorakennuksen rakentamisen KVR-urakkana. Uuden prosessirakennuksen kerrosala on 820 m2. Työt kohteessa alkaa 1.3.2020 ja ne valmistuvat 30.9.2021.

Pulkkilan paloaseman laajennus ja muutostyöt

Rakennushankkeena on Pulkkilan paloaseman uuden laajennusosan rakentaminen sekä nykyisen rakennuksen muutostyöt. Urakkamuotona on KVR-urakka. Rakennustyöt kohteessa on aloitettu marraskuussa 2020.

Karstulan jätevedenpuhdistamon laajennus ja saneeraus

Rakennushankkeena on Karstulan jätevedenpuhdistamon laajennuksen ja saneerauksen KVR-urakka. Urakkaan kuuluvat kohteen suunnittelun ja rakennustöiden lisäksi koneistotyöt, LVI- ja sähkötyöt sekä prosessiautomaatio.

Alakorkalon jätevedenpuhdistamon esikäsittelyn saneeraus

Kohde käsittää Rovaniemen kaupungissa sijaitsevan Alakorkalon jätevedenpuhdistamon esikäsittelyn saneerauksen. Urakka sisältää mm. rakennustekniset-, prosessiputkisto-, koneisto-, sähkö- ja instrumentointityöt. Tilaajana hankkeessa on Napapiirin Energia ja Vesi Oy. Työt kohteessa alkavat helmikuussa 2021 ja ne valmistuvat elokuussa 2021.

Vestia Oy, Oulaisten lajittelupihan rakentaminen

Kohde käsittää Oulaisten lajittelupihan rakentamisen Vestia Oy:lle. Urakan laajuuteen kuuluu alueen maarakennustyöt pintarakenteineen, vaarallisen jätteen rakennus, tukimuurit, opasteiden teräsrakenteet sekä alueen aidat. Urakka-aika alustavasti toukokuu-elokuu 2021.