Rakennusliike Sorvoja Oy rakentaa

Tällä sivulla voit tutustua käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Laajat resurssimme ja moderni kalusto takaavat laadukkaan rakentamisen sovitussa aikataulussa. Vastamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä!

As Oy Kalajoen Sillanranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Kalajoen Sillanranta!

Jokimaisemaan sijoittuva viisikerroksinen kerrostalo rakentuu joen äärelle pääkadun varteen. Upeat viisikerrosta lasitetuilla parvekkeilla, kotiin nouset hissillä ja asioit keskustan liikkeissä jalan. Sisustuksen laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ja voit siihen itse myös vaikuttaa. Joenpuoleiselle pihalle rakennetaan taloyhtiön asukkaiden käyttöön puulämmitteinen pihasauna.

Työt kohteessa on aloitettu ja arvioitu valmistuminen on marraskuussa 2019.

Tutustu kohteeseen >>

As Oy Oulaisten Joenranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Oulaisten Joenranta!

Haluaisitko asua jokinäkymällä varustetussa asunnossa aivan kaupungin palveluiden äärellä. Asunto Oy Oulaisten Joenrannan kompaktit ja valoisat asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kaikki tila on käytetty järkevästi hyödyksi asunnon pohjaratkaisussa.

Asunto Oy Oulaisten Joenranta on viisikerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Taloon on suunniteltu yhteensä 21 asuntoa. Kaikissa asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, jotka tekevät asumisesta miellyttävää. Asuntojen suuret ikkunat antavat mukavasti valoa. Lisäksi jokaisesta asunnosta avautuu kaunis jokinäkymä.

Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja pohjaratkaisultaan ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Oulaisten Joenranta vastaa vieressä olevaa valmista kerrostaloa Asunto Oy Oulaisten Koskenrantaa.

Uuden kerrostalon rakentaminen alkaa kun varauksia on riittävästi. Ota yhteyttä Karoliina Koskeen, puh. 0440 586 328 tai karoliina.e.koski@op.fi ja varaa heti uusi koti jokinäkymällä!

Esittelyvideo >>

Tutustu kohteeseen >>

Valio Oy Haapaveden tehdas, yhteiskäsittelyn ja jauhetuotannon uusi pesukeskus

Rakennushankkeena on Valio Oy Haapaveden tehtaan yhteiskäsittelyn ja jauhetuotannon uuden pesukeskuksen laajennus. Urakka käsittää myös muutostöitä vanhalla osalla. Työt kohteessa on aloitettu 12.11.2018 ja ne valmistuvat 23.10.2019 mennessä.

Bruttoala: 1 015 m2
Tilavuus: 5 934 m3

Alakorkalon jätevedenpuhdistamon laajennus ja saneeraus

Rakennushankkeena on Rovaniemen Alakorkalon jätevedenpuhdistamon laajennuksen ja saneerauksen pääurakka. Laajennuksena rakennetaan uudet ilmastus- ja jälkiselkeytysaltaat sekä uusi suodatinrakennus. Näiden lisäksi saneeraataan nykyinen jäkiselkeytysallas. Pää­urakkaan kuuluu rakennus­töiden lisäksi LVI-työt. Tilaajana on Napapiirin Vesi Oy.

Valio Oy Haapaveden tehdas, Keittosali

Rakennushankkeena on Valio Oy Haapa­veden teh­taalle rakennus­laajennuksena toteutettava keittosali aputiloineen.
Kerrosala: 1 712,5 m2
Tilavuus: 8 508 m3

Oulaskankaan sairaalan röntgenosaston muutos- ja laajennustyöt

Kohde käsittää Oulaskankaan sairaalan röntgenosaston muutos- ja laajennustyöt. Rakennuskohteen puhtausluokka on P1. Röntgenosasto on toiminnassa koko rakentamisen ajan.

Ferrovan Oy, Clean Slag -projekti, Raaka-ainevaraston antura RU01

Ferrovan suunnittelee aloittavansa vanadiinin tuotannon Raahen satama-alueelle rakennettavassa metallituotetehtaassa. Tämä on projektin ensimmäinen rakennusurakka ja käsittää raaka-ainevaraston perustusten maarakennustyöt, paalutustyöt ja betonirakennetyöt. Työt kohteessa ovat alkaneet 29.10.2018 ja valmistuvat 14.12.2018 mennessä.

NEOT Oy, Oulun terminaalin uuden tuotesäiliön perustukset

Urakka käsittää NEOT Oy:n Oulun terminaalin uuden tuotesäiliön perustusten rakentamisen siihen liittyvine maarakennustöineen. Kohteen alustava rakennusaika on 12.11.-31.12.2018.