Rakennusliike Sorvoja Oy rakentaa

Tällä sivulla voit tutustua käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Laajat resurssimme ja moderni kalusto takaavat laadukkaan rakentamisen sovitussa aikataulussa. Vastamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä!

As Oy Kalajoen Sillanranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Kalajoen Sillanranta!

Jokimaisemaan sijoittuva viisikerroksinen kerrostalo rakentuu joen äärelle pääkadun varteen. Upeat viisikerrosta lasitetuilla parvekkeilla, kotiin nouset hissillä ja asioit keskustan liikkeissä jalan. Sisustuksen laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ja voit siihen itse myös vaikuttaa. Joenpuoleiselle pihalle rakennetaan taloyhtiön asukkaiden käyttöön puulämmitteinen pihasauna.

Tutustu kohteeseen >>

As Oy Oulaisten Joenranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Oulaisten Joenranta!

Haluaisitko asua jokinäkymällä varustetussa asunnossa aivan kaupungin palveluiden äärellä. Asunto Oy Oulaisten Joenrannan kompaktit ja valoisat asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kaikki tila on käytetty järkevästi hyödyksi asunnon pohjaratkaisussa.

Asunto Oy Oulaisten Joenranta on viisikerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Taloon on suunniteltu yhteensä 21 asuntoa. Kaikissa asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, jotka tekevät asumisesta miellyttävää. Asuntojen suuret ikkunat antavat mukavasti valoa. Lisäksi jokaisesta asunnosta avautuu kaunis jokinäkymä.

Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja pohjaratkaisultaan ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Oulaisten Joenranta vastaa vieressä olevaa valmista kerrostaloa Asunto Oy Oulaisten Koskenrantaa.

Uuden kerrostalon rakentaminen alkaa kun varauksia on riittävästi. Ota yhteyttä Karoliina Koskeen, puh. 0440 586 328 tai karoliina.e.koski@op.fi ja varaa heti uusi koti jokinäkymällä!

Esittelyvideo >>

Tutustu kohteeseen >>

Alakorkalon jätevedenpuhdistamon laajennus ja saneeraus

Rakennushankkeena on Rovaniemen Alakorkalon jätevedenpuhdistamon laajennuksen ja saneerauksen pääurakka. Laajennuksena rakennetaan uudet ilmastus- ja jälkiselkeytysaltaat sekä uusi suodatinrakennus. Näiden lisäksi saneeraataan nykyinen jäkiselkeytysallas. Pää­urakkaan kuuluu rakennus­töiden lisäksi LVI-työt. Tilaajana on Napapiirin Vesi Oy.

Valio Oy Haapaveden tehdas, Keittosali

Rakennushankkeena on Valio Oy Haapa­veden teh­taalle rakennus­laajennuksena toteutettava keittosali aputiloineen.
Kerrosala: 1 712,5 m2
Tilavuus: 8 508 m3

NEOT Oy, Oulun terminaalin uusi tuotepumppaamo

Rakennushankkeena on NEOT Oy:n Oulun termi­naalin uuden tuote­pump­paamon rakentaminen.

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret pohjois­maiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat heiltä polttoaineensa.

Bet-Ker Oy, Pääkonttori

Rakennushankkeena on Bet-Ker Oy:n uuden pääkonttorin rakennus­urakka Yli­vieskaan.
Kerrosala: 563 m2
Tilavuus: 2 180 m3

KOy Kesti, Tehostetun palveluasumisen palvelukoti

Rakennushankkeena on Kiinteistö Oy Kestin 30 paikkaisen tehostetun palvelu­asumisen palvelukodin rakentaminen Nivalaan KVR-urakkana.
Kerrosala: 1 468 m2
Tilavuus: 5 570 m3

Merijärven jätevedenpuhdistamon lietteenkäsittelyrakennus

Rakennushankkeena on Merijärven jäte­veden­puhdistamon lietteen­käsittely­laitoksen rakennus­tekniset työt suunnitteluineen.

Oulaskankaan sairaalan julkisivu- ja vesikattotyöt 2018

Rakennushankkeena on Oulaskankaan sairaalan julkisivu- ja vesikattotyöt. Työt pitävät sisällään vesikaton uusimista n. 1200 m2 ja julkisivujen maalaustöitä n. 1600 m2. Työt toteutetaan huputettuna säältä suojassa. Urakka-aika on 01.06.2018 – 30.09.2018.

Oulaskankaan sairaalan aluetyöt 2018

Kohde käsittää seuraavat Oulaskankaan sairaalan alueella sijaitsevat rakennustyöt: Magneettirekan huoltotien laajennus- pengerrys- ja muutostyöt sekä tarvittavat suojakatosten ja valaisinten siirrot. A- ja C-rakennusten perusmuurien kuivautusrakenteet. C-rakennuksen ryömintätilassa sijaitsevan pilaantuvan materiaalin poistaminen. C-rakennuksen salaojitus sekä sadevesiviemäröinti. Alueen sadevesiviemäröintiin kohdistuvat muut työt.