Rakennusliike Sorvoja Oy rakentaa

Tällä sivulla voit tutustua käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Laajat resurssimme ja moderni kalusto takaavat laadukkaan rakentamisen sovitussa aikataulussa. Vastamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä!

As Oy Kalajoen Sillanranta

Rakenteilla As Oy Kalajoen Sillanranta!

Jokimaisemaan sijoittuva viisikerroksinen kerrostalo rakentuu joen äärelle pääkadun varteen. Upeat viisikerrosta lasitetuilla parvekkeilla, kotiin nouset hissillä ja asioit keskustan liikkeissä jalan. Sisustuksen laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ja voit siihen itse myös vaikuttaa. Joenpuoleiselle pihalle rakennetaan taloyhtiön asukkaiden käyttöön puulämmitteinen pihasauna.

Rakennustyöt on käynnissä ja arvioitu valmistuminen on marraskuussa 2019.

Tutustu kohteeseen >>

As Oy Oulaisten Joenranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Oulaisten Joenranta!

Haluaisitko asua jokinäkymällä varustetussa asunnossa aivan kaupungin palveluiden äärellä. Asunto Oy Oulaisten Joenrannan kompaktit ja valoisat asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kaikki tila on käytetty järkevästi hyödyksi asunnon pohjaratkaisussa.

Asunto Oy Oulaisten Joenranta on viisikerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Taloon on suunniteltu yhteensä 21 asuntoa. Kaikissa asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, jotka tekevät asumisesta miellyttävää. Asuntojen suuret ikkunat antavat mukavasti valoa. Lisäksi jokaisesta asunnosta avautuu kaunis jokinäkymä.

Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja pohjaratkaisultaan ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Oulaisten Joenranta vastaa vieressä olevaa valmista kerrostaloa Asunto Oy Oulaisten Koskenrantaa.

Uuden kerrostalon rakentaminen alkaa kun varauksia on riittävästi. Ota yhteyttä Karoliina Koskeen, puh. 0440 586 328 tai karoliina.e.koski@op.fi ja varaa heti uusi koti jokinäkymällä!

Esittelyvideo >>

Tutustu kohteeseen >>

Raahen uusi sähköasema

Rakennushankkeena on Fingrid Oyj:n Raahen uuden 110 kV kytkinlaitoksen rakentaminen. Pääurakoitsijana kohteessa toimii VEO Oy. Urakkaan kuuluu mm. uuden GIS-rakennuksen rakentaminen LVIA-töineen, alueen maanrakennustyöt sekä sähköaseman aidan rakentaminen. Työt kohteessa on aloitettu kesäkuussa 2019 ja ne valmistuvat helmikuussa 2020.

Oulaskankaan sairaala, Välinehuolto

Rakennushankkeena on Oulaskankaan sairaalan uusi laajennusosa. Laajennuksen 1. kerrokseen sijoittuvat uudet välinehuollon tilat. Pohjakerrokseen tulevat laajennusosaa palvelevat tekniset tilat (iv-konehuone, muuntamo, sähköpääkeskus, rovesilaitteiston tila). Laajennusosa liittyy olevaan rakennukseen uudella yhdyskäytävällä. Työt kohteessa on aloitettu tammikuussa 2019 ja ne valmistuvat alustavasti 30.9.2019.
Kokonaissala: 632,5 m2
Tilavuus: 1 743 m3

Valio Oy Haapaveden tehdas, yhteiskäsittelyn ja jauhetuotannon uusi pesukeskus

Rakennushankkeena on Valio Oy Haapaveden tehtaan yhteiskäsittelyn ja jauhetuotannon uuden pesukeskuksen laajennus. Urakka käsittää myös muutostöitä vanhalla osalla. Työt kohteessa on aloitettu 12.11.2018 ja ne valmistuvat 23.10.2019 mennessä.
Bruttoala: 1 015 m2
Tilavuus: 5 934 m3

NEOT Oy, Oulun terminaali, Valliurakka

Rakennushankkeena on North European Oil Trade Oy:n Oulun terminaalin valliurakka. Hankkeessa rakennetaan noin 350 metriä betonivalleja, jotka ovat yli 3 metriä korkeita. Urakan laajuuteen kuuluu myös maanrakennustyöt alueputkistoineen. Työt kohteessa on aloitettu huhtikuussa 2019 ja ne valmistuvat 31.8.2019 mennessä.

Valio Oy Haapaveden tehdas, Keittosali

Rakennushankkeena on Valio Oy Haapa­veden teh­taalle rakennus­laajennuksena toteutettava keittosali aputiloineen.
Kerrosala: 1 712,5 m2
Tilavuus: 8 508 m3

Ylivieskan Virastotalo 1 tilamuutokset

Rakennushankkeena on Ylivieskan Virastotalo 1:n tilamuutokset. Tiloja saneerataan kellarissa ja 1. kerroksessa, joissa ovat edunvalvonnan ja oikeusaputoimiston tilat. Lisäksi saneerataan 3. kerroksessa sijaitsevat verotoimiston tilat. Rakennustyöt on aloitettu huhtikuussa 2019 ja ne valmistuvat vaiheittain 16.8.2019 mennessä. Rakennuttajana toimii Senaatti-kiinteistöt.

K-Market Haapavesi vesikattourakka

Rakennushankkeena on Haapaveden K-Marketin vesikattourakka. Uusittavaa vesikattoa on yhteensä noin 780 m2. Työt kohteessa alkavat 1.8.2019 ja valmistuvat 30.9.2019 mennessä.