Rakennusliike Sorvoja Oy rakentaa

Tällä sivulla voit tutustua käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Laajat resurssimme ja moderni kalusto takaavat laadukkaan rakentamisen sovitussa aikataulussa. Vastamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä!

Tutustu kohteeseen >>

As Oy Oulaisten Joenranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Oulaisten Joenranta!

Haluaisitko asua jokinäkymällä varustetussa asunnossa aivan kaupungin palveluiden äärellä. Asunto Oy Oulaisten Joenrannan kompaktit ja valoisat asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kaikki tila on käytetty järkevästi hyödyksi asunnon pohjaratkaisussa.

Asunto Oy Oulaisten Joenranta on viisikerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Taloon on suunniteltu yhteensä 21 asuntoa. Kaikissa asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, jotka tekevät asumisesta miellyttävää. Asuntojen suuret ikkunat antavat mukavasti valoa. Lisäksi jokaisesta asunnosta avautuu kaunis jokinäkymä.

Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja pohjaratkaisultaan ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Oulaisten Joenranta vastaa vieressä olevaa valmista kerrostaloa Asunto Oy Oulaisten Koskenrantaa.

Uuden kerrostalon rakentaminen alkaa, kun varauksia on riittävästi. Ota yhteyttä Olli Kanniaiseen, puh. 044 356 4610 tai olli.kanniainen@op.fi ja varaa uusi kotisi jokinäkymällä.

Esittelyvideo >>

Tutustu kohteeseen >>

Saaren koulun KVR-urakka

Rakennushankkeena on Pyhäjoen uuden Saaren koulun rakentaminen KVR-urakkana.
Pinta-ala: 4 323 brm2
Kan­ta­va run­ko: be­to­ni­pi­la­rit ja -pal­kit
Ul­ko­sei­nä: pai­nu­ma­ton mas­sii­vi­hir­si 270 mm
Yh­te­näis­kou­lu: vuo­si­luo­kat 1-9
Op­pi­las­mää­rä­mi­toi­tus: 360

Pyhäjoen liikuntahalli

Rakennushankkeena on Pyhäjoen uuden liikuntahallin rakentaminen kokonaisurakkana LVISA-töineen.
Rakennettavaan liikuntahalliin sisältyy kolmeen lohkoon jaettavissa oleva liikuntasali, jonka pinta-ala on 810 m2 ja korkeus 8 m. Lisäksi liikuntasaliin rakennetaan erillinen voimistelutila, osittain väestösuojaan sijoitettavat pesu- ja pukutilat sekä siivous-, varastotilat ym. tilat. Liikuntahallin kokonaisala on 1664 brm2.
Uusi liikuntahalli muodostaa Saaren koulun kanssa toiminnallisen kokonaisuuden ja rakennukset yhdistetäänkin toisiinsa yhdyskäytävällä. Uusi liikuntahalli otetaan käyttöön tammikuussa 2023.

Bruttoala: 1664 brm2
Kantava runko: betonipilarit ja -palkit
Ulkoseinä: painumaton massiivihirsi 270 mm

Pulkkilan alakoulun KVR-urakka

Rakennushankkeena on Pulkkilan uuden alakoulun rakentaminen KVR-urakkana. Uuden koulun pinta-ala on 1 414 brm2.

Limingan lukion muutos ja korjaus, yhteistoiminnallinen KVR-urakka

Rakennushankkeena on Limingan lukion muutos ja korjaus -hankkeen yhteistoiminnallinen KVR-urakka. Urakka käsittää vanhan Heikki Sarvela -salin purkamisen, uuden laajennusosan rakentamisen sekä nykyisten tilojen peruskorjauksen.

SSAB Raahe Paloasema

Rakennushankkeena on uuden paloaseman rakentaminen SSAB Europe Oy:n Raahen tehtaalle. Uudisrakennus on pinta-alaltaan 1 135 kem2. Rakennustyöt on aloitettu syyskuussa 2021 ja ne valmistuvat elokuussa 2022.

Haapaveden Ha-Sa Oy, uusi saharakennus

Rakennushankkeena on uuden saharakennuksen rakentaminen Haapaveden Ha-Sa Oy:lle Haapavedelle. Uudisrakennus on pinta-alaltaan 1 368 kem2 ja tilavuudeltaan 12 780 m3. Rakennustyöt on aloitettu syyskuussa 2021.

Oulaskankaan sairaalan ensihoidon tilat

Rakennushankkeena on Oulaskankaan sairaalan ensihoidon uudisrakennuksen rakennusurakka. Uudisrakennus käsittää ensihoidon miehistö- ja toimistotilat aputiloineen, sekä pesuhallin
ja autohallin kolmelle ajoneuvolle aputiloineen. Uudisrakennuksen kokonaisala on 600,5 brm2. Rakennustyöt on aloitettu elokuussa 2021 ja ne valmistuvat toukokuussa 2022.

Isohaaran sähköasema

Rakennushankkeena on Isohaaran sähköaseman uuden GIS-rakennuksen rakentaminen maarakennus ja LVISA-töineen Fingrid Oyj:lle. Urakkaan kuuluu myös vanhan autokorjaamorakennuksen purkutyöt. Työt kohteessa on aloitettu toukokuussa 2021 ja ne valmistuvat GIS-rakennuksen osalta 15.1.2021.

Ylläksen keskuspuhdistamo

Rakennushankkeena on uuden biologis-kemiallisen jätevedenpuhdistamon rakentaminen Ylläksen Rautuvaaran nykyisen puhdistamon alueelle. Puhdistamon käsittelyprosessit uusitaan kokonaan ja ne sijoitetaan kokonaan uuteen prosessirakennukseen. Urakka sisältää myös uuden valvomorakennuksen rakentamisen KVR-urakkana. Uuden prosessirakennuksen kerrosala on 820 m2. Työt kohteessa alkaa 1.3.2020 ja ne valmistuvat 30.9.2021.

Karstulan jätevedenpuhdistamon laajennus ja saneeraus

Rakennushankkeena on Karstulan jätevedenpuhdistamon laajennuksen ja saneerauksen KVR-urakka. Urakkaan kuuluvat kohteen suunnittelun ja rakennustöiden lisäksi koneistotyöt, LVI- ja sähkötyöt sekä prosessiautomaatio.

Vestia Oy, Pyhäjoen lajittelupihan rakentaminen

Kohde käsittää Pyhäjoen lajittelupihan rakentamisen Vestia Oy:lle. Urakan laajuuteen kuuluu alueen maarakennustyöt pintarakenteineen, vaarallisen jätteen rakennus, tukimuurit, opasteiden teräsrakenteet sekä alueen aidat.

Vestia Oy, Nivalan lajittelupihan rakentaminen

Kohde käsittää Nivalan lajittelupihan rakentamisen Vestia Oy:lle. Urakan laajuuteen kuuluu alueen maarakennustyöt pintarakenteineen, vaarallisen jätteen rakennus, tukimuurit, opasteiden teräsrakenteet sekä alueen aidat.