Rakennusliike Sorvoja Oy rakentaa

Tällä sivulla voit tutustua käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Laajat resurssimme ja moderni kalusto takaavat laadukkaan rakentamisen sovitussa aikataulussa. Vastamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä!

As Oy Oulaisten Joenranta

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Oulaisten Joenranta!

Haluaisitko asua jokinäkymällä varustetussa asunnossa aivan kaupungin palveluiden äärellä. Asunto Oy Oulaisten Joenrannan kompaktit ja valoisat asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kaikki tila on käytetty järkevästi hyödyksi asunnon pohjaratkaisussa.

Asunto Oy Oulaisten Joenranta on viisikerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Taloon on suunniteltu yhteensä 21 asuntoa. Kaikissa asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, jotka tekevät asumisesta miellyttävää. Asuntojen suuret ikkunat antavat mukavasti valoa. Lisäksi jokaisesta asunnosta avautuu kaunis jokinäkymä.

Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja pohjaratkaisultaan ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Oulaisten Joenranta vastaa vieressä olevaa valmista kerrostaloa Asunto Oy Oulaisten Koskenrantaa.

Uuden kerrostalon rakentaminen alkaa, kun varauksia on riittävästi. Ota yhteyttä Olli Kanniaiseen, puh. 044 356 4610 tai olli.kanniainen@op.fi ja varaa uusi kotisi jokinäkymällä.

Esittelyvideo >>

Tutustu kohteeseen >>

Pyhäjoen ikäihmisten palveluasunnot KVR-urakka

Rakennushankkeena on Pyhäjoen ikäihmisten palveluasuntojen rakentaminen KVR-urakkana. Uusi 2-kerroksinen rakennus käsittää 66 palveluasuntoa ja on laajuudeltaan 4233 brm2. Rakennuksessa on kantava betonirunko ja massiivihirsiulkoseinät. Rakennustyöt on aloitettu huhtikuussa 2024.

Teollisuushallin laajennus Kalliokuruntie 1 Oulainen KVR-urakka

Rakennushankkeena on teollisuushallin laajennuksen rakentaminen KVR-urakkana Oulaisiin. Laajennuksen pinta-ala on 11 628 kem2. Tilaajana kohteessa on Oulaisten Teollisuuskiinteistö Oy ja käyttäjänä Leden Group Oy.

Oulaisten jätevedenpuhdistamo KVR-urakka

Rakennushankkeena on Oulaisten uuden jätevedenpuhdistamon rakentaminen KVR-urakkana.

K.J. Ståhlbergin koulu Haapajärvi

Rakennushankkeena on uuden K.J. Ståhlbergin koulun rakentaminen Haapajärvelle. Uusi koulurakennus on laajuudeltaan 6820 brm2.

Raasakan koulu Kannus

Rakennushankkeena on Raasakan uuden koulun rakentaminen Kannukseen. Uusi koulurakennus on laajuudeltaan 4483 brm2.

Senior vuokrakerrostalo Kaustinen KVR-urakka

Rakennushankkeena on uuden senioireille tarkoitetun vuokrakerrostalon rakentaminen Kaustiselle. Uuteen kerrostaloon tulee 19 asuntoa ja se on laajuudeltaan 1261 kem2.

Keva vuokratalo Kaustinen KVR-urakka

Rakennushankkeena on uuden vuokratalon rakentaminen Kaustiselle. Uuteen vuokrataloon tulee 15 asuntoa ja se on laajuudeltaan 1004 kem2. Hankkeen myötä 15 kehitysvammaiselle henkilölle voidaan tarjota oma asunto sekä ympärivuorokautinen ohjaus, tuki ja apu asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Lämpölaitoksen perustusurakka, Keliber Kaustinen Päiväneva

Rakennushankkeena on Keliber-litiumhankkeeseen kuuluvan rikastamon lämpölaitoksen perustusurakka Kaustisen Päivänevalle. Tilaajana hankkeessa on Adven Oy. Työt kohteessa alkaa kesäkuussa 2024.