Kokemus ja kehittäminen korkean laadun takana

Sorvoja Oy rakentaa laadukkaita rakennuksia jo 50 vuoden kokemuksella. Osaamisemme perusta on korkeasti koulutettu henkilökunta: rakennusmestarimme ovat tunnettuja ja kokeneita alan ammattilaisia.

Palvelemme asiakkaitamme laajalla osaamisella ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Panostamme moderniin kalustoon ja hyödynnämme työssämme aina uusinta tekniikkaa ja menetelmiä. Suhtaudumme erittäin vakavasti työturvallisuuteen, ja se on yksi osa-alueista, joilla koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti. Vaikka teemmekin yhteistyötä luotettujen alihankkijoiden kanssa, oma henkilöstömme on mukana rakennuksen kaikissa vaiheissa.

Rakennusliike Sorvoja tunnetaan sujuvista projekteista ja korkeasta laadusta. Meille ei riitä se, että täytämme asiakkaan odotukset, vaan teemme töitä ylittääksemme ne. Olemme ylpeitä saamastamme asiakaspalautteesta, joka on poikkeuksetta positiivista.

Rakennusliike Sorvoja on sertifioitu rakennusliike, jolle on myönnetty laatujärjestelmän sertifikaatti ISO 9001:2015 ja ympäristöjärjestelmän sertifikaatti ISO 14001:2015. Yritykseltämme löytyy myös RALA-pätevyys ja luottoluokitus AA+.