Kokemus ja kehittäminen korkean laadun takana

Sorvoja Oy rakentaa laadukkaita rakennuksia jo yli 50 vuoden kokemuksella. Osaamisemme perusta on oma koulutettu ja sitoutunut henkilökunta. Kokeneet ja tunnetut rakennusmestarimme sekä omat ammattitaitoiset rakennusmiehemme takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Palvelemme asiakkaitamme laajalla osaamisella ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Panostamme moderniin kalustoon ja hyödynnämme työssämme aina uusinta tekniikkaa ja menetelmiä. Suhtaudumme erittäin vakavasti työturvallisuuteen, ja se on yksi osa-alueista, joilla koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti. Vaikka teemmekin yhteistyötä luotettujen alihankkijoiden kanssa, oma rautaisen ammattitaidon omaava henkilöstömme on mukana rakennuksen kaikissa vaiheissa.

Rakennusliike Sorvoja tunnetaan sujuvista projekteista ja korkeasta laadusta. Meille ei riitä se, että täytämme asiakkaan odotukset, vaan teemme töitä ylittääksemme ne. Olemme ylpeitä saamastamme asiakaspalautteesta, joka on poikkeuksetta positiivista.

Rakennusliike Sorvoja on sertifioitu rakennusliike, jolle on myönnetty laatujärjestelmän sertifikaatti ISO 9001:2015 ja ympäristöjärjestelmän sertifikaatti ISO 14001:2015. Yritykseltämme löytyy myös RALA-pätevyys ja luottoluokituksemme on AA+.

Puhtaudenhallinnan edelläkävijä

Puhtaudenhallinnan merkitys kasvaa rakennusalalla koko ajan. Hyvällä rakennusaikaisella puhtaudenhallinnalla pyrimme minimoimaan rakennustöistä aiheutuvan terveydelle haitallisen pölyn. Sillä saavutamme merkittävää lisäarvoa rakennuksen käyttäjille puhtaiden ja terveiden tilojen muodossa. Samalla varmistamme turvalliset ja viihtyisät olosuhteet rakennusaikana työmaalla työskenteleville. Toimintaamme ohjaa halu tehdä laadukkaita, turvallisia ja terveellisiä rakennuksia, siksi me Rakennusliike Sorvoja Oy:ssä olemme ottaneet puhtaudenhallinnan osaksi päivittäistä toimintaamme. Meillä on vahva osaaminen, kalusto ja kokemus puhtaaseen rakentamiseen. Olemmekin toteuttaneet jo useita P1-puhtausluokan kohteita, joiden onnistumisesta olemme saaneet erinomaista palautetta projektien kaikilta osapuolilta.